Рут Колева разтърси с признание за самотните си Коледи! (виж тук)

Гласувайте за статията

Рут Колева сподели за самотните Коледи в живота си!

Певицата Рут Колева трогна мрежата с това, което разкри. А именно, че е имала много самотни Коледи в живота си. Защото родителите й са се развели още като дете.

Рут Колева

Рут Колева направи неочаквана изповед

„Коледа 1999 получих една прекрасна кукла Барби с крила, като 15 минути след това й се счупи главата безвъзвратно и бях съкрушена. Бях на 9 и това беше последната Коледа с моето семейство. Няколко месеца след това родителите ми се разведоха и Коледа вече беше празник без подаръци и без семейство.

Нямах баби и дядовци, брат ми беше с майка ми и аз сама се опитвах да поддържам духа на празниците сама. И до сега е така. Имахме по едно време малък клуб на самотниците по Коледа, които се събирахме вкъщи и аз готвех за всички.

Самотата не е мой враг. Всъщност тя ме подтикна да започна да пея когато бях на 10. Исках да имам нещо, което никога няма да ме напусне и така намерих музиката. Обичам Коледа, а и няма по-коледно място на света от Ню Йорк. Вчера видях дървото при Рокфелер център – уникално е, и Плаза хотел, където се развива „Сам вкъщи“ 2.

Много ми беше мило, а и детето в мен се радваше като на онази кукла със счупената глава. Искам да ви кажа само, да се радвате на моментите си със семейството си, да давате любов на близките си и да знаете, че дори малките жестове са от огромно значение.

Не търся внимание или съжаление, живота ми се разви така, че създаде музиката, която правя и която ме е поставила тук. Има артисти родени от захар, слънце и любов, има такива създадени от самота и болка.

Няма по-голям подарък от това да създаваш нещо, което хората обичат да слушат. Честита Коледа“, написа певицата Рут Колева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар