Християн разтопи сърцето на Светлана Гущерова за рождения й ден!

С парти по холивудски и последвал зрелищен купон до зори Светлана Гущерова отбеляза рождения си ден през уикенда, а повече от 24 часа изненадите, които бе подготвил съпругът й Християн Гущеров, валяха една след друга, видя ПИК. [caption id="attachment_614395" align="aligncenter" width="223"]Светлана Гущерова Светлана Гущерова наистина е обичана от мъжа си жена[/caption] Светлана даде тон за празника си с празничен пост в социалните мрежи, секунди след полунощ на 21 декември. Специално за рождения си ден моделката си бе направила фотосесия, заобиколена от множество розови, червени и златни балони. От текста на Гущерова стана ясно какъв е смисълът на червения балон "Love", който държи на кадъра - посветила е празника си на любовта, която изпълни живота й в последните две години. "Днес, на моя ден, аз знам, че и нищо да нямам, щом любовта е в сърцето ми, съм най-богата на света! Отминаващата 2019-та щедро ми поднесе най-голямата награда – да обичам и да бъда обичана. От тази наша любов се роди едно малко сърчице, което днес бие в ритъм с нашите! За да ни научи, че тя, Любовта, е по-силна и по-ценна от всичко! Затова на моя ден си пожелавам две неща – здраве за мен и моите близки, и Любов, която да изпълва сърцата ни! Happy Birthday to me!", написа Светлана Гущерова. Подаръците и изненадите от съпруга й започнаха още в първите минути на празника. Десетки балони, огромна кошница с рози и името на бившата племейтка, както и торта със следното послание:

"Ти си сърцето ми, Светлана Гущерова! Честит рожден ден, любов моя, обичам те!". На празничната вечеря в ресторанта на 19-ия етаж на хотел "Маринела".

Светлана събра най-близките си приятели, а гостите ахнаха от начина, по който заведението бе декорарирано специално за рожденичката. Масата бе отрупана с букети аленочервени рози и свещи, а романтичната атмосфера се допълваше от няколко стотин червени балони с хелии по тавана. На любовна тема бе и тортата с дървото на живота и любовта, с листа под формата на червени сърца. Празникът завърши с бурен купон в "Мегами", където предстоеше същинската изненада за Гущерова. Същата нощ клубът не бе обявил участие на изпълнител, но за всеобщо удивление - и на рожденичката, и на гостите на заведението, на сцената се качиха Алисия и Ариа. Оказа се, че двете звезди са ангажирани от Християн за празненството на любимата му жена.