Детето на Цветелина Янева учи английски! (ето какво още разкри тя)

Гласувайте за статията

Цветелина Янева в откровена изповед за майчинството!

Цветелина Янева сподели пред телевизия „Планета”, че това е първата осъзната Коледа за нейния син, който вече е почти на две години и половина, знае кой е Дядо Коледа и съответно чака подаръци от него.

Цветелина Янева

Цветелина Янева разказа за сина си

“Аз го подготвях няколко месеца преди това. Разказвах му за шейната, за подаръците, че децата трябва да са послушни, за да получат подаръци. Не че е слушал, но му беше много интересно. Всъщност той няма много голямо усещане към материалните неща, но балоните са му най-любими и успяхме да му направим изненадата.”

Певицата разказва, че синът й вече много говори и всичко разбира. Освен българския език, са започнали да учат и английски, за да му е по-лесно след това.

“Усещам го, че е доста артистичен. Прилича основно на моя баща и визуално, и не само, и няма как да не е музикален. Което мен много не ме радва, но ще видим нататък. Дано да не е голям поривът и желанието към музиката, тъй като може би ми се иска с нещо друго да се занимава.

Нямам някакви родителски амбиции спрямо него и не искам да покорява някакви върхове. По-скоро искам да е щастлив. А щастието не е винаги на 100 процента да си в успеха. Щастието е да прави това, което иска и с лекота да му се случват нещата. А не само да гони, да гони, защото в един момент човек се изморява от тези амбиции и става така, че никога не са му достатъчни“.

Цветелина Янева признава, че е много променена от майчинството и основната промяна се изразява в това, че се чувства повече жена.

“Мисля, че нещата, които правя и емоцията, която влагам в проектите ми, ме карат да се чувствам по-женствена. Преди подхождах по по-детски, някак си така си представях нещата. Сега всичко вече е по-осъзнато и моето присъствие е по-женствено“.

Почитателите на певицата казват, че 2019 е една от най-успешните й години в музикалната й кариера до момента. Самата Цветелина Янева признава, че никога не е била достатъчно амбициозна, но се радва, че има достатъчно хора, които да я нахъсват и мотивират да предлага добри проекти.

“Винаги ме е държало това, че музиката е най-важното. Но в крайна сметка това е и бизнес, и се радвам, че съм сформирала екип, който да ме бута понякога, тъй като особено сега като майка, енергията ми е насочена предимно в друга посока“.

На въпроса на водещата Галя Димитрова – кога ще поднови клубните си участия, певицата отговаря така:

“И на мен вече не ми харесва много това, че не ходя по участия. Искам да се срещам с феновете ми. С г-н Димитров мислим за някакъв различен формат за моите изяви. Искаме да доизясним нещата, за да мога да се срещам с почитателите ми и в същия момент да не е толкова често и да не ме лишава от грижите за моето дете.

Мислим го, имам още малко време до три годишната възраст на детето. Това, което съм запланувала за другата година, са две срещи с феновете, на които ще представя моя нов албум“, казва още Цветелина Янева в предаването “Автограф“.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар