Шайло на Анджелина Джоли я засенчи (Вижте каква красавица порасна)

Снимки: akcenty.com.ua
0
3.7/5 - (3 votes)

Жалко, че Шайло се определя като момче, светът ще загуби една по-голяма красавица от Джоли

Шайло на Анджелина Джоли започва да се превръща в истинска красива девойка. В социалната мрежа се появиха снимки на актрисата, която отиде на семейни покупки с децата.

И въпреки, че фокусът на снимките пада на Джоли, която изглежда красива и стилно облечена на очи се набива визията на 13-годишната тийнейджърка. Която се чувства повече момче, отколкото момиче. Родителите й се съгласиха с нейния личен избор като я подкрепиха, подкрепят я и сега.

Снимки: akcenty.com.ua

Въпреки факта, че Шайло непрекъснато се облича с момчешки дрехи – суичъри с качулки, широки панталони и тениски под тях си личи фигурата й на момиче. Която дори тези облекла не могат да скрият. Тя има невероятно тяло, което е наследила от майка си най-вероятно. Жалко, че съдбата си направи лоша шега с нея и света може би никога няма да види нейната женска красота и това, с което природата щедро я  е дарила.

Шайло е пораснала доста на височина, вече догонва майка си, която е висока 169 см. На кадрите от семейното пазаруване актрисата и дъщерите й Захара и Шайло са в празнично настроение и носят пакети с подаръци. И въпреки, че най-голямата биологична щерка на холивудската звезда е със суичър, който крие талията й, то свободните шорти подчертават тънките й и дълги крака. За такъв природен дар биха й завидели много момичета, предават от akcenty.com.ua.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.