Хилари Клинтън пак напира за Белия дом (Бившата първа дама стана за смях с претенции)

Гласувайте за статията

Хилари Клинтън пак напира за Белия дом

Хилари Клинтън не се спира. Бившата първа дама на САЩ явно още бленува за Белия дом, тъй като тази Коледа избра необичаен начин да празнува. И да почете празниците.

Бившата първа дама Хилари Клинтън очевидно не може да забрави и да забрави миналото си, особено дните, когато е живяла в Белия дом. Именно по този необичаен начин, тя избра да поздрави за Коледа американците. Жест, който не е получил много положителни реакции.

Хилари поздрави своите 26 милиона последователи в Twitter за коледните празници със снимка от… 2000 година. И то тази, на която пред елхата в Белия дом, стояли тя и бившият вече американски президент Бил Клинтън.

Няколко дни по-рано, пак в Twitter, тя поздравила феновете си за еврейския празник Ханука. И споделила още една снимка от времето, докато е била първа дама.
Миналата година Хилари пак пожела на последователите си щастлива Коледа със стара снимка от времето, докато президент е бил нейния съпруг.

След това последвало коледно послание за 2018 г. и отново стара фотография, заснета отново в нощта на изборите на Клинтън за президент.

„Тръмп продължава да е президент“, „Спри малко и помисли как да станеш по-добър човек“, „Дали Епщайн не е погребан под елхата“, са само част от коментарите. Редица потребители в Twitter направили колаж със снимката на президента Доналд Тръмп и съпругата му Мелания с пожеланието „Весела Коледа“. А някои от тях направиха и друг колаж с картината на съпруга на Хилари в синя рокля. Портретът бе намерен във вилата на педофила Джефри Епщайн, който умря при съмнителни обстоятелства в затвора.

Хилари Клинтън стана за смях навръх Коледа сн. Туитър

Хилари Клинтън стана за смях навръх Коледа сн. Туитър

Епщайн беше в близкия кръг на семейство Тръмп, както и на семейство Клинтън. Той нашумя покрай скандалните си връзки с непълнолетни момичета. На част от купоните е бил канен и принц Андрю, чието близко приятелство с милиардера не беше тайна и причини невероятен скандал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар