Владир Путин разкри тайната на успеха си сред жените (Как ги впечатлява?)

Гласувайте за статията

Владимир Путин разкри тайната на успеха си сред жените

Владимир Путин разкри тайната на успеха си сред жените. Руският държавен глава даде интервю, в което сподели, че в личния си живот спазва два принципа — вярва, че жената трябва да се занимава с всички семейни дела и не трябва да бъде хвалена прекалено много, за да не се „разглези“.

И се придържа към тези два принципа, когато ухажва някоя дама. Не е ясно с какъв успех работи този принцип, но най-желания ерген в Русия не може да се оплаче от липса на кандидатки за първи дами.

Бившата му съпруга Людмила обаче наскоро написа книга с пикантни тайни за семейния им живот. И заяви, че той е доста интригуващ и скандален.

По думите й, Путин не е самодържец, но е амбициозен и с доста сприхав характер. Тя признава още, че президентът не е човек, с когото лесно може да се излезе на глава. Дори по отношение на семейството. Най-драматични обаче са отношенията им по отношение на храненето. Президентът твърди, че най-много обича риба и мрази агнешко. Както и че се старае да се храни здравословно, пише maskimagazin.faktor.mk.

Президентът на Русия неведнъж е споделял, че на обяд обичайно пие кефир и яде плодове, а вечер не се храни, тъй като почти няма време за ядене. Но съпругата му споделя нещо съвсем различно. А именно — че е доста капризен по отношение на храната.

„Той е в състояние да откаже цяла вечеря, само защото нещо не му е по вкуса. Ако не му хареса, няма начин да го яде, каквото и да му предложите“, казва още Людмила. Тя обаче издава, че има едно ястие, което Путин може да яде винаги и по всяко време. Особено по начина, по който тя го готви. А именно — дунавска херинга с картофи.

Владимир Путин проговори за успеха сред жените сн. Уикипедия

Владимир Путин проговори за успеха сред жените сн. Уикипедия

Самият Путин не коментира личния си живот. Тази тема е забранена за репортери и граждани, и се смята за табу. Единственото, което той сподели миналата година, бе, че е обичан и има жена до себе си. Но дали това е Алина Кабаева и имат ли двамата таен брак, остава загадка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар