Обявиха Доналд Тръмп за най-лошия съпруг на планетата (Eто как се изложи пред Мелания)

Обявиха Доналд Тръмп за най-лошия съпруг на планетата (Eто как се изложи пред Мелания)
1 (20%) 1 vote

Доналд Тръмп обявен за най-лошия съпруг на планетата

Обявиха Доналд Тръмп за най-лошия съпруг на планетата. Американският президент се издъни жестоко, при това за пореден път. По време на видеоинтервю, докато обясняваше, как прекарва коледните празници, Тръмп призна, че не е купил подарък на жена си.

По време на разговор с репортерите във Флорида, един от тях попитал президента „Какво купихте на първата дама за Коледа?“

„Това е труден въпрос. Взех й красива картичка и й пожелах много любов“, заяви Тръмп. Той признал, че все още мисли по въпроса за коледния подарък.

Отговорът му, му спечели първото място в класацията най-лош съпруг на света.

А други отбелязват, че двамата рядко изглеждат влюбени и близки. Двамата почти не се и докосват, а в много случаи сме виждали, как Мелания отказва да му подаде ръка.

Наскоро Тръмп пак се издъни, като се качи в президентския самолет и напълно забрави, че Мелания има нужда от време и е добре да я изчака.

В Америка Коледа е един от най-светлите празници и се чества от всички. Традиция е да се прави подарък на някой скъп човек, било то и дреболия. Затова и едва ли някой би помислил, че Тръмп може да забрави да зарадва Мелания за празниците.

Тръмп обаче по-късно призна, че със съпругата си още се обичат, независимо от всичко.

„Ние се обичаме като семейство. Имаме добри отношения и се надявам и вие да имате същите. Радвайте се на коледните подаръци. Има още малко време и аз да измисля един“, каза още Тръмп.

Миналата година президентът пак призна, че е забравил да купи подарък на първата дама. Тогава се измъкна с картичка и цвете. Тази обаче съвсем я забрави. „Но по-добре да си мълча за това, че ще си имам неприятности“, каза още президентът по този повод.

Доналд Тръмп забрави Мелания за Коледа сн. Инстаграм

Доналд Тръмп забрави Мелания за Коледа сн. Инстаграм

Самата Мелания от своя страна посвети времето си да поздрави военните и техните семейства, които са далеч от дома. И им благодари, че защитават семейството й и страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар