Кралица Елизабет се помири с Меган Маркъл пред цялата нация (Вижте как)

Кралица Елизабет се помири с Меган Маркъл пред цялата нация (Вижте как)
4.5 (90%) 2 votes

Кралица Елизабет се помири с Меган Маркъл на Коледа

Маслинена клонка към Меган Маркъл предложи кралица Елизабет. Херцогинята на Съсекс и нейно величество бяха в доста сложни отношения последните месеци. Първата година от брака на Хари и Меган не мина леко. А след това нещата се влошиха, тъй като съпрузите решиха, че могат да се ползват с привилегиите на кралски особи, но не и с техните отговорности и задължения.

Кралица Елизабет обаче намери начин да оправи нещата. „Щастлива съм, че 200 години след царуването на кралица Виктория, аз и моят съпруг Филип имаме възможност да посрещнем в семейството нашият осми внук. Но и Коледа е започнала именно с раждането на дете. Нещо, което във Витлеем не е било забелязано, а след това, с малки стъпки и много вяра, един човек ни показа силата на любовта и вярата, които могат да променят света. Важно е само да имаме търпение и смирение“, намекна още Елизабет.

Не остана и грам съмнение, че посланията са отправени към Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс доста изнерви кралския антураж с действията си, които никак не се вписваха в традиционната представа за член на семейството.

Елизабет обаче намери начин да се помири с нея пред всички. И да покаже, че въпреки трудностите, цялото й семейство е заедно и е щастливо, въпреки всичко.

Кралицата похвали и младите активисти като Грета Тунберг. Тя заяви, че се възхищава на младото момиче и неговата борбеност и сила. Освен това призна, че новите предизвикателства дават възможност да се изпитат силата и вярата на днешното общество. Както и че се раждат нови ценности и идеали, за които си струва да се бориш.

Кралица Елизабет предложи  маслинена клонка на Меган Маркъл за Коледа сн. Инстаграм

Кралица Елизабет предложи маслинена клонка на Меган Маркъл за Коледа сн. Инстаграм

Британският монарх припомни времето, когато тя и нейните връстници са се борили с Хитлер, по време на Втората световна война. И сподели, че независимо от променящия се свят, доверието е онова, което крепи всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар