Ирина Шейк унижи Брадли: Скучен и лош любовник! (Вижте как го плюе)

Гласувайте за статията

Брадли Купър е ужасен от клюките, които Ирина разнася по негов адрес

Ирина Шейк се оказа доста отмъстителна жена. Топ моделът е силно обидена на бившия си любовник за раздялата и още не, може да му прости, че личния й живот бе разрушен.

Според чуждите медии Брадли Купър е разстроен от факта, че бившата му любовница и майка на дъщеря му разпространява грозни слухове за него. Близки до красивата рускиня споделят, че тя разказва за актьора всякакви лоши истории за него и не спира да го плюе.

А бяха толкова влюбени …
Снимка: voiceshowbiz.com

Това го разстройва защото така отмъстителната Шейк срива имиджа му. Анонимен източник издава, че Ирина говори лъжи за бившия си като го нарича скучен мъж и лош любовник. Като стига още по-далеч, обвинявайки го, че не би могъл да задоволи жена, дори  живота му да зависи от нея, предават от voiceshowbiz.com.

Явно отношенията межди бившите от ден на ден стават все по-хладни.Не е чудно, че откакто са се разделели не са виждани заедно. Грижат се по отделно за дъщеря си Леа. Като се стараят нищо да не й липсва. Но избягват среща очи в очи. Като използват бавачката на момиченцето да им го предава един на друг.

Феновете не могат да повярват, че една така харесвана двойка само за четири години стигна до тук, че и двамата не могат да се гледат.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар