Ирена Милянкова се отказа от фамилията на мъжа си

Ирена и Никола изглаждаха стабилна двойка
0

Манекенката Ирена Милянкова отново се подписва с моминската си фамилия

Ирена Милянкова май си е подарила развод за Коледа – пише в. „Уикенд“. Бившата манекенка и актриса от няколко дни е върнала моминското си име в социалните мрежи. Тя отново се подписва „Милянкова“, след като прекара малко повече от година с фамилията на мъжа си Никола Чолаков – отбелязва изданието.

От доста време се говори, че Ирена Милянкова и Никола имат сериозни проблеми като двойка. Той живее в Гърция, а тя – в България заедно с двете им общи деца и четирите свои от първия си брак с Росен Чолов-Чолата, арестуван преди години за трафик на жени.
Въпреки слуховете, че с любовта им е свършено, Милянкова и Чолаков отказваха да се разделят официално. Дълго време те правеха усилени опити да върнат семейното щастие. Една от основните причини за това тяхно желание са двете им деца, които са съвсем малки – на една и три годинки.

Явно обаче многодетната майка в крайна сметка е вдигнала ръце и се е отказала да се бори за своя брак. Фактът, че е сменила фамилията си в социалните мрежи, най-вероятно е знак, че връзката с Чолаков е останала в миналото и бившата госпожа иска всички да знаят, че отново е свободна. Смята се, че към момента в живота й няма друг мъж.[kkstarratings]

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.