Кейт и Уилям направиха нови разкрития за началото на връзката си (Вижте какво е работила херцогинята)

Гласувайте за статията

Децата на Кейт и Уилям обичат да готвят

Кейт и Уилям са семейство от 2011-та година, но се познават от доста преди това. Като двойка, чиято любов се ражда в университета, и те имат своите забавни и леко срамни моменти заедно, който един ден вероятно ще разкажат на децата си.

Направиха го и в последното телевизионно предаване, в което участваха. В него те трябваше да приготвят празнична вечеря за благотворителна кауза. А Кейт Мидълтън не пропусна да спомене, че това не й е първият път, в който й се налага да носи табла. Херцогинята разкри, че докато е била в университета е припечелвала като сервитьорка.

Кейт дори се пошегува със себе си. Тя каза, че уменията й да носи чаши и чинии са наистина ужасни. Дори веднъж се случило така, че спаначената супа, която е сервирала, се оказала по стените и тавана. Все пак, тя видимо е родена за херцогинята, а не за обслужващ персонал.

По същото време, когато Кейт е заработвала като сервитьорка, Уилям се е опитвал да я впечатли с кулинарните си умения. Тя си спомня, че той й е приготвял спагети болонезе и други подобни неособено сложни ястия, пише „The Sun“.

Днес херцогът на Кеймбридж доста по-рядко се навърта в кухнята, а Кейт се шегува, че най му се отдава да приготвя семейна закуска. Принц Джордж и принцеса Шарлот са наследили любовта си към кулинарията и сами проявяват желание да приготвят някоя вкусна рецепта в компанията на родителите си.

Децата на Кейт и Уилям обичат да помагат в кухнята сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Децата на Кейт и Уилям обичат да помагат в кухнята сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Това може само да радва майка им Кейт, защото развива тяхната креативност. Тя споделя, че всички най-много се забавляват, когато си приготвят тесто за пица. Вероятно това не ни звучи като най-традиционното ядене за херцог, херцогиня и техните деца, но няма съмнение им е най-любимото, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар