Забраниха целувките на Меган и Хари (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Никакви целувки за Меган и Хари

Меган и Хари получиха поредна забрана. Херцогът и херцогинята на Съсекс са получили точни и категорични указания – никакви целувки по време на фотосесии. Това разкри фотографът Алекси Любомирски, който направи годежните и сватбените снимки на Меган Маркъл и принц Хари.

Алекси разказва как имали задължителни ограничения, които те трябвало да спазват, за да може да се улови перфектния кадър. „Не можеха да се целуват, да викат, да тичат и най-важното беше пръстенът на Меган да е на показ. Но мисля, че именно следването на тези насоки провокира творческия процес“, споделя Любомирски за фотосесията на кралското семейството.

Кралска сватба

Алекси бил нает да направи годежните снимки на херцогът и херцогинята на Съсекс, след като приятел на Меган Маркъл видял негови материали в Инстаграм. След това фотографът бил повикан и за кралската сватба през май.

След официалната фотосесия между стените на „Фрогмор хаус“ той извел младоженците навън за няколко кадъра на открито. Алекси споделя, че имал само три минути, за да си свърши работата и разказва как е успяла да запечата култовата снимка на стъпалата на двореца. „От персонала ми казаха, че след малко ще трябва да влизаме обратно. Съгласих се и казах на Меган и Хари да седнат на стълбите.

Забраниха целувките на Меган и Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Забраниха целувките на Меган и Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Те просто се свлякоха надолу в смях, гледайки се с поглед: „Ама ние се оженихме“. Разчувствах се и се успокоих, че успяхме да заснемем каквото и да било и че уловихме този прекрасен момент. Общо имахме само само 25 минути на разположение за снимки в 6 различни обстановки, но в крайна сметка кадрите се получиха страхотно, въпреки ограниченията“, спомня си фотографът на Меган и Хари, пише standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар