Емилия със специална коледна фотосесия със семейството (Вижте колко са пораснали Мира и Иван)

Емилия със специална коледна фотосесия със семейството (Вижте колко са пораснали Мира и Иван)
5 (100%) 1 vote

Емилия трогна феновете си с кадрите, които качи в мрежата

Емилия трогна феновете си с кадрите, които сподели в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. За предстоящите празници поп фолк изпълнителката е решила да си направи специална фотосесия заедно със семейството си.

Към снимките Емилия написа и специално пожелание за всички свои почитатели, за да ги поздрави за празниците. „Предстоят най-топлите семейни празници. Отделете повече време за семейството си. Бъдете мили с близките си. Дарявайте повече обич и благодарете. На себе си и на всички, които ви обичат. Приказката си я пишем сами. Празниците стават по-празнични, когато сами си ги направим такива.

Коледа става по-свята, когато подарим любов. Бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете благословени! Весели празници!“, пише Емилия към празничните кадри, които сподели със своите фенове в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

За красивата коледна фотосесия Емилия е заложила на красива черна рокля. Дъщерята на поп фолк изпълнителката Мира също е с черна рокля и е като копие на известната си майка. Синът на Емилия е с костюм и червена вратовръзка. На семейния кадър, който поп фолк изпълнителката е споделила е и дъщерята на Жорж Башур, която е заложила на елегантна черна рокля с къси ръкави и е хванала Емилия за ръка.

След това изпълнителката е споделила с феновете си няколко кадъра на Мира и Иван. Синът на певицата се е дегизирал като Дядо Коледа, а дъщеря и е като малка сърничка. Кадрите успяха да трогнат всички фенове и последователи на Емилия.

Само за час снимките събраха хиляди харесвания, а към тях поп фолк изпълнителката получи и много поздравления за празниците. Почитателите на Емилия са щастливи, че тя споделя с тях съкровени моменти от личния си живот като тези.

Емилия трогна феновете си със специална коледна фотосесия със семейството сн. Инстаграм

Емилия трогна феновете си със специална коледна фотосесия със семейството сн. Инстаграм

Най-вероятно в стилната фотосесия е участвал и любимият мъж на певицата, който я кара да лети на крилете на любовта, но засега тя не е споделила кадри с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар