Честито: Славея Сиракова показа бременното си коремче на Коледа! (виж тук)

Честито: Славея Сиракова показа бременното си коремче на Коледа! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Славея Сиракова ще си има детенце, бременна е!

Илиана Раева ще става баба за втори път, като показа снимка на дъщеря си Славея Сиракова в Инстаграм. 35-годишната бъдеща майка разкри бременно коремче и написа:

Славея Сиракова

Славея Сиракова ще дари родителите си с второто им внуче

„Хо Хо Хо. Весели празници на всички. Нека топлината на семейното огнище грее в сърцата и домовете ни. Нека следващата година донесе много радост и любов и много сбъднати мечти”.

Припомняме, че Славея през август обяви, че се е сгодила за Иван Борисов, който е заклет левскар. Тя обаче не бърза да се омъжва и преди седмици разкри в социалната мрежа, че тържеството може да е чак след 2 години.

Илиана Раева и Наско Сираков вече имат едно внуче. Това е тригодишната Илиана, която е плод на любовта на другата им дъщеря Виолета с бившия футболист Георги Коруджиев.

Двамата се омъжиха преди три месеца на пищна сватба, водена от Алекс Раева и Драгомир Драганов. Специално за тържеството у нас пристигна Христо Стоичков, който хвана микрофона и поздрави младите с песента „Моя страна, моя България“.

Наско бе поканил и останалите си съотборници от САЩ 94 – Борислав Михайлов, Красимир Балъков, Йордан Лечков и др.

Сред гостите се открояваха Маргарита Хранова, Никол Станкулова, златното момиче Невяна Владинова. Кума на сестра си бе бъдещата мама Славея Сиракова.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар