Елизабет II напълно зачеркна Меган и Хари (Вижте как ги отсвири – Фото-факт)

Гласувайте за статията

Кейт или Меган, коя от двете кралицата деликатно изхвърли от коледния си поздрав

Елизабет II всяка година прави по традиция коледно обръщение към нацията. Тя произнася реч и прави анализ на свършеното през годината. Поздравлението към британските поданици вече се излъчва по телевизията и в социалните мрежи.

Нито един детайл от него не може да убегне и да бъде скрит от вниманието на журналистите и зрителите. Които гледат и правят разбор на всеки един кадър под лупа.

Снимка: Инстаграм

В тийзърът на излъчваните кадри виждаме Нейно Височество седнала на антична маса на фона на елегантно коледно дърво и заобиколена от множество семейни снимки. Потребителите веднага забелязват, че в семейния архив на кралицата, който тя показва пред обществеността липсва рамка с образите на принц Хари и Меган Маркъл и на техния син Арчи. За разлика от предходни години когато на масата до Елизабет присъстваха нейните всички роднини.

Какво би означавало това, че херцозите на Съсекс ги няма?

Някои предполагат, че така Нейно Височество изразява недоволството си от поведението на Меган и Хари. Които не останаха във Великобритания да празнуват Коледа, а заминаха за Канада със сина си Арчи.

Освен последната им постъпка с действията си херцозите често нарушават протокола и поставят короната в неудобно положение. И това не е първия път когато Елизабет маха портрета на внука си и съпругата му от масата в приемната на двореца Бъкингам. Случвало се е вече два пъти, предават от elle.ru. Третият път може да е за винаги.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар