Маргарита Михнева лъсна в изискан шик (Вижте я в стил „Алла Пугачова” – Снимки)

0

На вкуса на журналистката може да завиди дори руската примадона на естрадата

Маргарита Михнева се разходи из столицата в стил Алла Пугачова. Пенсионираната журналистка бе заложила на дрехи от руския шик. Тя изглеждаше екстравагантно в палтото си от естествен косъм на сибирска лисица и кокетна черна шапка. Макар по софийските улици да липсва сняг дамата държи дрехите й да са в съответствие със сезона.

Единствено късо подстриганата й коса е нещото, което я различава от Алла Пугачова, забелзаха столичани. Естрадната легенда на Русия и най-голяма звезда е голям почитател на дрехите от естествена кожа и не веднъж е шашвала феновете си с ексцентричността си.

Снимки: ПИК

Дори руската примадона би завидяла на изискания вкус на Маргарита Михнева, чиято модна комбинация от скъпо палто с черна барета с пера, ръкавици от естествена кожа чак до лактите и ботите с платформи й придаваха аристократичен вид.

Известната журналистка, облечена като дама от класа обаче през цялото време на разходката си нито веднъж не се усмихна. Настроението й не бе на ниво, а това личеше от намръщената й физиономия. Очите пък си бе скрила с тъмни очила.

Маргарита Михнева не се задържа много в България. Тя живее в Женева при дъщеря си повечето време. Там наследничката й , която преподава в една от най-престижните школи има къща, в която има място и за двете жени.

Журналистката, която има твърде малка пенсия не тежи на щерка си защото имала солидни спестявания, предават от ПИК.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.