Кали с диплома за финансист – бихте ли й поверили и 1 лев финансов ресурс?

Гласувайте за статията
Певицата Кали, която е дипломирана философка и психоложка, изкара и сертификат за търговия с валути

Кали, която този октомври навърши достолепните 44 години, се похвали с нова диплома – пише в. „Уикенд“. Броени дни преди Коледа тя изкара курс за усвояване на тънкостите на форекс търговията. Певицата премина интензивно обучение Форекс „A-Z“ и вече може да се подвизава като финансист и брокер – отбелязва изданието.

Това е поредната тапия, с която се хвали пайнерката. Тя има няколко образования като джаз пеене, манекенство, испански език, английски език, шофьорство, стругарство и т.н.
Певицата започва работа още на 18-годишна възраст, когато заминава за Виена. В австрийската столица изпълнителката се изявява в таверна с артистичния псевдоним Ана-Мария всеки четвъртък, петък и събота.

По-любопитното сега е, че Кали успява да съчетава музикалната си кариера с грижите за тримата си синове. А в последно време певицата се е посветила и на придобиването на най-различни професионални умения. Тя възпитава и синовете си да бъдат самостоятелни и находчиви.

Ако един ден реши да слезе от сцената, Кали може да избира между няколко професионални изяви.
„Имам всички нужни дипломи за учител и съм ги изкарала с учене, а не с помощта на дигиталните си устройства“ – споделя изпълнителката. Тя се самоусъвършенствала и с четене на духовна литература.

Кали може би е най-образованата певица у нас

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар