Джулиана Гани ражда на Нова година (Как ще се казва момченцето й?)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани издаде част от името на бъдещия си син

Джулиана Гани разкри подробности около предстоящото раждане. Тя разкри, че очаква момченце и то съвсем скоро. Затова и не е правила никакви планове за празниците. „Ние сме готови за Коледа. А вие подготвихте ли се? Пожелавам ви светли празници и топли семейни дни“.

Това написа Джулиана във Фейсбук. Плеймейтката е в трепетно очакване на бебето, което трябва да се роди около 31-ви декември. Както вече стана ясно, то ще бъде момченце. А Гани разкри, че с нейния любим мъж вече са му избрали име, което започва с буквата Д. Тя обаче не пожела да посочи как точно ще го кръсти.

„Не сме си правили планове за Нова година, защото очакваме бебето да се роди в този период. Не искаме да рискуваме и да сме някъде. Ще бъдем в Пловдив за празниците. Там ще родя“, споделя Джули, пише „България днес“.

Гани и Илиян вече са обзавели стаята на бебето. „Креватът ни е с корони. Абе, яко се изхвърлихме. Всичко ще има това дете. Дори на приятели казваме да не взимат нищо. От мерак, защото ни е първо дете, се хвърлихме на нищо. Взели сме огромна торта на няколко етажа, със стъклен балон“, обяснява бъдещият татко.

Въпреки че е в деветия месец, Джулиана всеки ден е в залата и тренира. Бъдещата майка е и доста активна. Ежедневието й е изпълнено с много разходки. Тя изминава по 10 километра всеки ден. „Хората във фитнеса ме гледат странно и ме питат какво правя тук. Илиян им казва, че ще тренирам, докато родя“, признава с усмивка на лицето Джулиана, която изпитва леки болки в кръста заради големия си корем.

Джулиана Гани разкри част от името на бебето сн. Инстаграм

Джулиана Гани разкри част от името на бебето сн. Инстаграм

Гани разкри, че бебето е копие на половинката й Илиян. Двойката е видяла лицето на бъдещия си наследник на 5D ехограф. „Устата му е точно като на Илиян. Радваме се, че ще имам момче“, добавя още Джулиана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар