Рекорд: Филип Киркоров с 5 500 чифта обувки! (виж тук)

Гласувайте за статията

Филип Киркоров задмина дори Селин Дион!

С 5500 чифта обувки роденият в България Филип Киркоров, народен артист на Русия и Украйна, надмина канадката Селин Дион с нейните „само“ 4000 и е световен рекордьор.

Филип Киркоров

Филип Киркоров постави световен рекорд

Той е ненадминат и в класацията на планетата по най-богат гардероб. В него има 900 000 неща – дрехи, аксесоари, любимите му халати, а също бельо, обувки и т.н.

Като „аутфити“ или „лукове“ ансамблите са повече от 13 000 или стигат да се носят 37 години, без да се повтарят дори за ден. Киркоров надминава руската императрица Екатерина Велика, която също като него никога не повтаряла 1 дреха и е прословута със суетата си в световната история.

Всичките му одежди, които за разлика от нея той не купува с държавни, а със свои частни пари, са разположени в основна гардеробна от 650 квадратни метра и още 2 по-малки.

Трите са с обща площ повече от 1 декар. За цялото това многомилионно богатство се грижи 1 човек – неговия личен стилист Арсен Айрапетов, когото е намерил в най-добрия бутик на узбекистанската столица Ташкент.

Той напълно е дигитализирал невероятния гардероб на руската суперзвезда от България, разказа самият Арсен в праймтайма на руската НТВ. И даде подробностите за рекордите и разпределението на различните атрибути на обгрижваната от него персона.

Всичко е разделено по теми, цветове, марки, така че бързо и лесно да може да се намира каквото е необходимо и да се правят комбинации. За 2 години работа високоплатеният специалист е успял да си купи апартамент в Москва и да го ремонтира, което в един от най-скъпите градове за живеене в света означава инвестиция с равностойност поне милион лева.

Доверието на Киркоров е толкова голямо, че стилистът купува каквото прецени, че е в стила на Филип.

Длъжен е да пита само за неща на стойност над 10 000 долара / евро / швейцарски франка. Той обикаля безспир вместо звездата шоурумите на най-известните марки, главно в Милано и основно на любимата марка на своя началник Долче и Габана, където българинът, пеещ в Русия и бившия СССР е супер ВИП клиент.

И чистосърдечно си признава, че печели процент върху реализираните покупки, когато влиза в ролята на „байър“ – на световния моден жаргон ще рече търговец на едро на дрехи и аксесоари.

Само напомняме, че преди години Филип Киркоров беше подарил палто Кавали на българския си приятел Георги Христов, което нашият певец гордо носеше и даже го запечата в свое видео.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар