Любо Киров направи най-личната си изповед! (още подробности)

Любо Киров направи най-личната си изповед! (още подробности)
4 (80%) 1 vote

Любо Киров направи най-личната си изповед на Коледа!

В навечерието на най-светлия християнски празник в годината Любо Киров е готов с видеото към най-личната си музикална изповед до момента – „Всички пътища водят към теб“.

Любо Киров

Певецът Любо Киров с огромен подарък за феновете си

Докато светът навън вижда смисъла на Рождество в цифрите на витрините и поредното намаление в мола, изпълнителят насочва погледите към вътрешния ни свят. И подаръка, който винаги е на мода.

А именно безкомпромисната вяра в себе си и висшата сила, които ни движат напред. „Тази песен не е за Коледа! Тя е и за след това. Песен, отправена към Бог, който ни кара често да се поглеждаме отстрани и да се вслушваме навътре.“, споделя Любо Киров.

Четвъртият сингъл от най-продавания български албум за 2018 г. – „Както преди“ е създаден по музика и аранжимент на Любо Киров и маестро Живко Петров.

Като автор на разтърсващия текст Любо решава да постави в центъра на видеото своето лице. Чиито мимики говорят повече от всяка актьорска игра. Режисьорът Кирил Киров-Кико снима емоционалните метаморфози на музиканта в един дубъл.

След супер успешната си творческа година и трети поред разпродаден концерт в НДК Любо Киров се стяга за турне в САЩ.

През февруари най-големите му хитове ще прозвучат в рамките на десет лайфа, два от които в Канада. Премиерата на „Всички пътища водят към теб“ беше на 20.12 (петък), в 10:00 часа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар