Светлана Гущерова трогна мрежата: Виж какво си пожела за ЧРД! (още подробности)

Светлана Гущерова трогна мрежата: Виж какво си пожела за ЧРД! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова трогна всички с пожеланието за рождения си ден!

„Отличен 6“ получи Светлана Гущерова за Коледната елха, която е украсила за семейството си в навечерието на празниците. Моделката впечатли последователите си в социалните мрежи с изключително красиво и луксозна дръвче.

Светлана Гущерова

Чаровната Светлана Гущерова осъзна кои са истинските неща в живота

Близо двуметровата елха буквално е отрупано с украшения. И то не просто обикновени играчки, а топки, покрити с камъни, гирлянди с перли, панделки, ботушки, даже и орхидеи за разкош.

Предстоящото Рождество Христово ще е първото, което Светлана и съпругът й Християн Гущеров ще посрещнат заедно с плода на своята любов – дъщеря им Анелия-Добромира. Младата майка отбеляза и рождения си ден с емоционално признание:

„Днес, на моя ден, аз знам, че и нищо да нямам, щом любовта е в сърцето ми, съм най-богата на света! Отминаващата 2019-та щедро ми поднесе най-голямата награда – да обичам и да бъда обичана.

От тази наша любов се роди едно малко сърчице, което днес бие в ритъм с нашите! За да ни научи, че тя, Любовта, е по-силна и по-ценна от всичко!

Затова на моя ден си пожелавам две неща – здраве за мен и моите близки, и Любов, която да изпълва сърцата ни! Happy Birthday to me!“, сподели чаровницата Светлана Гущерова.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар