Веселин Плачков в скандал с екипа на сериала, Халваджиян го изгони от филма като го уби!

Веселин Плачков не се появи на кино прожекция на последната серия на „Пътят на честта“, която се състоя в четвъртък вечер в София. Актьорът не дойде да се види с фенове и колеги. А причината са завихрилите се скандали между него и екипа. [caption id="attachment_614174" align="aligncenter" width="300"]Веселин Плачков Веселин Плачков и екипът на сериала в сериозни противоречия[/caption] Липсата на едно от главните лица в продукцията бе напълно очаквана. В последния епизод героят на Плачков Киро Християнина умря.

Причината за убийството на екранния образ на Веселин са постоянните му неразбирателства с екипа на сериала. Жената на Плачков Мариана Попова няколко пъти замеси скандал около продукцията.

В четвъртък тя издаде финала на сериала, а малко преди това нападна сценаристите, че вкарват прекалено много сцени с дрога и проститутки. Това е и причината Веселин Плачков да е нежелан в "Пътят на честта". В четвъртък най-големите фенове на сериала имаха възможност да проследят емоционалния финал на филма в компанията на останалите актьори. За разлика от Плачков, в залата се появиха Ивайло Захариев и Галя Александрова, по-известна като злата свекърва Бонка. Силвия Петкова липсваше в залата, но нейното оправдание бе, че детето й има рожден ден. Дълго пазената тайна за убийството на Огнян, което се случи в първите епизоди бе разкрита. Финалът на сезона бе подчинен на тема за възмездието – всеки от героите получи това, което заслужаваше според собствените си дела. „Успехът на „Пътят на честта“ се дължи на това, че той отразява действителността и събитията в него се случват на българина всеки ден. Не винаги всичко е розово в живота ни, затова направихме един сериал, който показва и доброто, и лошото - всичко, което ни заобикаля. В героите зрителите припознаха злодеите, които да мразят - в лицето на Бонка и Димитър, както и образи, които обикнаха“, сподели изпълнителният продуцент на сериала Маги Халваджиян. „Щастливи сме, че зрителите оцениха огромния труд, който целия екип вложи в реализирането на сериала. За нас това е най-голямата награда“, сподели Милена Фучеджиева, която заедно с Елена Иванова са главни сценаристи на „Пътят на честта“. Източник: hotnews.bg Снимки: Булфото