Катето Евро излезе потрошена на сцената! (още подробности)

Катето Евро излезе потрошена на сцената! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Катето Евро излезе потрошена на сцената като Софи Маринова преди време!

Потрошена излезе на сцената в зала №1 на НДК Катето Евро. Любимата актриса преживя нелеп инцидент преди дни, като падна по стълби минути преди поредното си интервю и се контузи.

Катето Евро

Катето Евро излезе на сцената потрошена

Заради пукната раменна кост Евро излезе по време на концерта „Спомен НЛО” с дискретно прикрита ръка с гирлянда, която не движеше заради превръзката.

По същия начин на сцената преди месеци се качваше и певицата Софи Маринова, на която Гринго счупи ръката.

Ромската перла прикриваше гипса с шал и не спря участията си, точно като Евро. Тя, заедно с Георги Мамалев, Антон Радичев, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и други популярни актьори, свързани с историята на известната музикална група, впоследствие и телевизионно предаване, се завърнаха на сцената на Националния дворец на културата с концерта “Спомен НЛО” в четвъртък вечер.

Спектакълът е по сценарий на Димитър Стоянович и под режисурата на Лъчезар Аврамов, с музиката на Стефан Димитров и стиховете на Живко Колев и Недялко Йорданов.

С този проект екипът на НЛО се завръща във времето на качествените и непретенциозни хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца бяха привилегировани да израснат.

Общата цел и мисия е да се провокира отново интереса към доброто съдържание и свободните форми на изразяване. Специален акцент станаха видеоматериалите с покойните членове на екипа Велко Кънев и Петър (Чочо) Попйорданов.

Източник: hotnews.bg
Снимки:Булфото

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар