За първи път: Анелия разказа за най-големия си кошмар! (виж тук)

Гласувайте за статията

Анелия за първи път разказа за кошмара си!

Фолк звездата Анелия разкри за първи път за най-големия кошмар, който и се наложило да преживее заедно със семейството си през изминалата година.

Анелия

Анелия разкри кошмара си

След медийните шумотевици за луксозния палат в столичния квартал „Драгалевци“, в който живее, певицата била посетена от маскирани крадци и то докато дъщеря й Ивон и майка й Светла сладко спят.

В този момент звездата на „Пайнер“ била на участие, но успяла да види всичко от видео наблюдението на обекта.

Изпълнителката на „Генерал“ се обърна към похитителите на дома й с послание: „Постъпката им е много жалка и е тъжна за тях, надявам се да осъзнаят, че са тръгнали по грешен път и да си намерят друга професия.

Ако ме гледат тези хора, нека да проявяват някаква човещина, защото това за нас беше огромен стрес. Тогава бях на участие, в къщата бяха майка ми и дъщеря ми, които спят в този момент. Буквално видях на камерите, как преминават хора с маски, беше огромен шок.

Случилото се е много болезнено за фамилията ми. Дъщеря ми дълго време го преживяваше. Слава Богу, не бяха успяли да проникнат и да се случи нещо по-страшно“, сподели певицата в предаването „Папараци“.

С днешна дата за нея шокът от случилото се не е отминал. „Случва ми се често да си легна и да не мога да заспя. Тази картинка е пред очите ми и ме плаши. Изключително тежко го преживяваме“, заключи по темата заралийката.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар