Кристин Илиева пръсна 500 лв. за козметика, а иска пари от хората! (виж тук)

Кристин Илиева ядоса хората и то с право. Пръска луди пари за глупости, а иска от тях средства за лечение
0

Кристин Илиева пръсна над 500 лева за козметика, а иска пари от хората за лечението си!

Този уикенд моделката Кристин Илиева се развихри с предпразничен шопинг в столичния мол Парадайс, видя човек на сайта hotnews.bg. Тежко пострадалата след катастрофата с Дивна красавица, се появи спретната и гримирана като за модно дефиле.

Кристин Илиева
Кристин Илиева ядоса хората и то с право. Пръска луди пари за глупости, а иска от тях средства за лечение

Тя беше облечена в скъпарска кожена рокля, гъзарски кубинки, маркова чанта. Както и неизменния й аксесоар след инцидента – патерици.

Кристин Илиева, която не спира да набира средства за необходимите й операции и интервенции, похарчи поне 500 лева в популярна козметична верига.

Бившата изгора на рапъра Кристо си купи парфюм на Cartier, който струва около 160 лева. И няколко козметични продукта на Chanel за минимум 350 лв., видя наш източник.

Който разясни, че се е разплатила с дебитна или кредитна карта, а не с ваучер – евентуално ако се оправдае, че не харчи лични средства.

Вероятно предпразничното пазаруване не е подминало и други видни магазини в софийския мол.

„Защо моли за пари хората, а после ги харчи за луксозни глезотийки?! Наглост е да си купуваш кремове по двеста лева и да чакаш някой да ти плати операциите от състрадание“, цъкаха възмутени столичани.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.