Митко Димитров засипа Глория с комплименти (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Глория получи хиляди комплименти и мили думи от фирма „Пайнер“

Митко Димитров засипа Глория с комплименти. Това се случи точно на Игнажден, а поводът е 25 години съвместна работа на поп фолк изпълнителката и музикална компания „Пайнер“. Глория сподели с феновете си милите пожелания, които е получила от шефовете си Мария и Митко Димитрови.

„Скъпа Глория, Огромно удоволствие за нас е да ти честитим и да споделим твоя творчески юбилей – 25 успешни и благодатни години на музикалната сцена! Ако щастието е магия, ти си Вълшебницата, която чрез своите мелодии и стихове, дарява безчет щастливи мигове на стотици хиляди българи.

Истината е, че ти си Стопроцентова жена, по-ярка от 12 диаманта, влюбена в живота, за която честно признаваме, че имаме нужда от теб. Благодарни сме на Съдбата, че ни срещна с теб и сля професионалните ни постижения в общ път, посочващ развитието на най-популярната музика в България за следващите десетилетия.

Вярваме, че ще продължаваме заедно да споделяме музикалния си успех, поне и в следващите 25 години. Благодарим ти от сърце!“, пише на специалната картичка за Глория от Мария и Митко Димитрови. Към милите пожелания поп фолк изпълнителката получи и красив букет.

Глория благодари на своите шефове за пожелания и не скри, че много са я зарадвали. „Игнажден е, а хубавите неща днес са в изобилие! Благодаря ви, Митко и Мария Димитрови, благодаря, телевизия „Планета“! Трогнахте ме и ме зарадвахте искрено! Много здраве, щастие, успехи и нови хитове занапред!“, написа поп фолк изпълнителката в официалния си профил в социалната мрежа Инстагра, за да благодари за милите пожелания по случай юбилея си на сцената.

Митко Димитров засипа Глория с комплименти сн. Инстаграм

Митко Димитров засипа Глория с комплименти сн. Инстаграм

Само преди няколко дни Глория пусна на пазара и своята книга „Глория. До последната усмивка“, която жъне невероятен успех. А това се вижда от многобройните положителни коментари, които певицата качва в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар