Светлана Гущерова с ново тузарско парти след именния ден на Анелия-Добромира (Снимки) Преглеждания: 3297

Светлана Гущерова се похвали с ново тузарско парти сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Светлана Гущерова с приказен рожден ден

Светлана Гущерова се похвали с ново тузарско парти само няколко дни след пищния имен ден, който организира за дъщеря си Анелия-Добромира. Този път поводът е рожденият ден на г-жа Гущерова.

По този повод в дома на семейство Гущерови отново е имало парти, а домът им е бил щедро украсен с балони. Всичко това се вижда от сторито, което Светлана пусна в своя официален Инстаграм профил. За красивата украса се е погрижил Християн Гущеров, който се е постарал да изненада любимата си съпруга.

За празника си Светлана получи красива кошница с много рози в различни цветове и мило послание от Християн, което бе изписано върху тортата. „Ти си сърцето ми, Светлана Гущерова! Честит Рожден Ден, любов моя! Обичам те!“, пише на сладкото изкушение, също украсено с рози.

По случай личния си празник г-жа Гущерова си е направила и специална фотосесия. А кадрите тя сподели със своите фенове и последователи в социалната мрежа Инстаграм. „Днес, на моя ден, аз знам, че и нищо да нямам, щом любовта е в сърцето ми, съм най-богата на света! Отминаващата 2019-та щедро ми поднесе най-голямата награда – да обичам и да бъда обичана.

От тази наша любов се роди едно малко сърчице, което днес бие в ритъм с нашите! За да ни научи, че тя, Любовта, е по-силна и по-ценна от всичко! Затова на моя ден си пожелавам две неща – здраве за мен и моите близки, и Любов, която да изпълва сърцата ни! Happy Birthday to me!“, пише Светлана по случай рождения си ден в мрежата.

Светлана Гущерова се похвали с ново тузарско парти сн. Инстаграм
Светлана Гущерова се похвали с ново тузарско парти сн. Инстаграм

На кадрите за рождения си ден Светлана е заобиколена от розови и червени балони, а пред нея стои надпис „Love“ („Любов“) в златно. Тя получи и много пожелания от своите фенове в социалната мрежа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.