Стефан трепери над Гала (Вижте как се отнася тя с него)

Гласувайте за статията

Любимият на Гала – Стефан се държи с нея като с принцеса

Стефан трепери над половинката си Гала и я обгрижва като принцеса. Влюбените не спазиха традицията на Коледа и не посрещнаха светлия християнски празник в домашния уют с най-близките си хора. Вместо това, Стефан и Гала отпрашиха на екзотична ваканцияв  Дубай в компанията на двете им дъщери от предишни бракове Мари и Никол, видя HotArena.

Русокосата водещата има връзка с бизнесмена от 10 години. Тя го третира като домашен прислужник. В това се убедиха фотографите на „Уикенд“.

Стефан буквално трепери над половинката си и се старае да не й липсва нищо. Това става ясно от споделените от Гала снимки и видеа от почивката им в Дубай.
Тяхната арабска приказка продължи точно седмица, след което се отправиха към летището. Там компанията на Гала срещна приятелско семейство, което също пътуваше към София.

Блондинката бе видимо изнервена, вероятно заради предстоящия дълъг полет до дома. Семейството пътува с икономична класа. Но за сметка на това всички се настаниха на първия ред, където местата са по-удобни.

През цялото време Стефан обгрижваше Гала и задоволяваше всичките й капризи. Малко след като блондинката се настани удобно, поиска той да й даде чантата. Стефан я попита плахо коя от двете и на мига изпълни молбата й. На слизане щерката на бизнесмена влачеше сама тежката си чанта. Но за сметка на това, Гала не носеше дори ръчния си багаж, тъй като Стефан се бе заел с това. На Мари също не й се наложи да влачи багажа си и заслугата за това бе изцяло на любимия на майка й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар