Приеха принц Филип отново в болница (Остава под наблюдение заради стара травма)

Гласувайте за статията

Принц Филип отново постъпи в болница, 98-годишния херцог е на терапия там

Препоръка на личен лекар вкара принц Филип в болница. Херцогът на Единбург може да пропусне коледните празници на семейството, заради състоянието си.

Той е пристигнал по-рано днес в Лондон, като е постъпил в клиниката „Крал Едуард VII“. Принцът е приет за лечение, но без линейка, а на собствен ход и напълно доброволно.

Причината за това е състоянието му, което е притеснило личния му лекар. Последният настоял принцът да е под наблюдение с риск от влошаване на здравето. И по тази причина последният отстъпил и се съгласил да го настанят за лечение в болницата.

Не се знае дали кралица Елизабет е била уведомена и се е видяла със съпруга си. Тя отпътува преди обяд с кралския влак към Сандрингам в Норфолк.

По традиция цялото семейство се събира там за празниците. Най-вероятно обаче, този път семейството ще снове между столицата и провинцията след случилото се с херцога, пише „Дейли мейл“.

Принц Филип претърпя инцидент по-рано през годината, след като катастрофира. Въпреки че състоянието му е стабилно, той все пак се отказа от шофирането, особено на оживени места, извън имението на кралицата. Преди това той бе в болница миналата година след травма на единия крак. И на операцията на принц Хари куцаше, но въпреки това успя да присъства на официалния празник на внука си.

Принц Филип отново в болница сн. Уикипедия

Принц Филип отново в болница сн. Уикипедия

98-годишния принц се пенсионира официално през 2017 година. Тогава се случи извънредно събитие, при което той бе приет в болница и опериран след инфекция. Малко след това Филип свика посред нощ персонала в кралския дворец. На сутринта бе обявено, че принцът се пенсионира и повече няма да изпълнява официални задължения. Все пак той си запази правото да придружава кралицата на определени събития. Най-често става въпрос за семейни събирания или евентуално на надбягванията в Аскот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар