Излезе наяве най-интимната тайна на Поли Генова

Излезе наяве най-интимната тайна на Поли Генова
5 (100%) 1 vote

Най-интимната тайна на Поли Генова излезе наяве

Най-интимната тайна на Поли Генова е разкрита, узна „България днес“. Щастливата майка, която се сдоби с приза за БГ модна икона, е направила твърде късно първите си стъпки в любовта. Тя разкри, че за пръв път е била интимна с мъж на 24 години.

Поли Генова сподели, че за нея този момент е бил голяма драма. По онова време тя все още била студентка. Но едва тогава била първата й сериозна връзка.

„Показвах се пред всички в друга светлина. Опитвах се да се правя, че не ми пука. Но всъщност всичко това беше голяма буря за мен.Непознатите ме приемаха за надута. Някои от тях дори си мислеха, че си падам по момичета“, споделя Поли Генова, която вече е майка на момченце.

Дълго време тя пазеше в дълбока тайна кой е мъжът до нея.

От две години изпълнителката се носи на крилете на любовта с холандеца Джоузеф Шартън. Месеци преди синът им да се появи на бял свят, двамата свиха семейно гнездо. ПИК научи, че изпълнителката и любимият й обитават апартамент в луксозен затворен комплекс, намиращ се на метри от Околовръстния път в столицата. От комплекса, който разполага с денонощна охрана, се разкрива невероятна гледка към Витоша.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар