Вдовицата на Стефан Шарлопов с приз за модна икона

Вдовицата на Стефан Шарлопов с приз за модна икона
5 (100%) 1 vote

Вдовицата на Стефан Шарлопов се сдоби с приз за БГ модна икона

Очарователната Бояна Шарлопова – вдовицата на Стефан Шарлопов, се сдоби с приз за БГ модна икона. Сред отличените са още Райна Кабаиванска, Ивет Лалова, Васил Петров, Поли Генова и Ивайло Захариев. Отличията се дават за поредна година от Академията за мода.

Модният критик Любомир Стойков заяви, че е важно да подкрепяме и стимулираме младите дизайнери, както и да отстояваме ценностите на еко модата. Той допълни, че всички трябва да се борим срещу фалша в културата.

В студиото на „Здравей, България”  критикът допълни, че усетът за мода от една страна се възпитава, но от друга страна той е природна дарба.

Бояна Шарлопова също направи коментар, споделяйки че е запомнила много важен съвет от баба си.

„Тя винаги ми казваше никога да не излизам без червило. Красотата е в изчистения стил. Важно е да подбереш правилните дрехи за дадено събитие“, заяви Бояна Шарлопова.

Стойков направи интересно разкритие за очарователната блондинка и разкри най-голямата й тайна.

„Ще си позволява да издам една голяма тайна за Бояна. Тя е и дизайнер. Много често нейният аутфит е изцяло по нейна идея“, заяви модният критик.

Вдовицата на Шарлопов, която и този път бе облечена изключително стилно, разкри в студиото на „Здравей, България“, че се е доверила на известна българска дизайнерка. Но не сподели коя е тя, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар