Владо Карамазов и Теодора Духовникова жестоко скарани (Какво развали приятелството им?)

Гласувайте за статията

Владо Карамазов е единственият, който Теодора Духовникова не покани на рождения си ден

Край с приятелството между Владо Карамазов и Теодора Духовникова. Двете звезди на театъра и киното са жестоко скарани. Истината за враждата им лъсна на рождения ден на актрисата преди няколко дни. Теодора почерпи всичките си близки, но не покани Владо.

За срутването на всички мостове между Карамазов и Духовникова, които повече от 20 години се водеха най-добри приятели, става ясно от една на пръв поглед невинна снимка. Тя е споделена от актьори от Народния театър, където Теодора работи на щат, а Владо – на хонорар. Фотосът е от столичен ресторант, в който актрисата е празнувала 42-рия си рожден ден.

На него се виждат бившите съдружници на Карамазов – Захари Бахаров и Юлиан Вергов, с техните половинки, най-близката дружка на Духовникова – Ана Пападопулу, младата актриса Радина Боршош, Дарин Ангелов, Марта Вачкова, Владо Пенев, режисьорката Диана Добрева, актьорът Христо Петков, съпругът на рожденичката и една от техните дъщери.

Прави впечатление обаче едно знаково отсъствие от купона – на Владо Карамазов. Доскоро той не пропускаше събиране на подобна компания. Фактът, че не е уважил празника на най-близката си колежка, говори само за едно – че нещо не е наред между двамата.

Друг знак, който издава, че са скъсали отношенията си, е липсата на каквито и да е снимки на Духовникова, правени от Карамазов в последните месеци. Доскоро изпълнителят на главната мъжка роля в сериала „Дяволското гърло“ бе главен фотограф на всичките си колеги в Народния театър, а любим модел му бе именно Теди.

Последните й снимки обаче са правени от съвсем друг обектив – този на Юлиан Вергов, пише „Уикенд“. Вероятно, за да дразни Карамазов, първата му дружка изрично подчертава в социалните мрежи точно пред кого позира вече – човекът, с когото досоро Владо бе неразделен.

Кавги

Не е ясно какво точно е сложило край на близостта между двете звезди. Говори се обаче, че началото на края настъпило по време на снимките на „Дяволското гърло“ преди 2 години. Заради работата си актьорите се карали непрекъснато. И то толкова жестоко, че колегите им се притеснявали, че кавгите могат да избият в бой.

До физически схватки не се стигнало. Но често звездите в продукцията се вбесявали толкова много един на друг, че спирали да си говорят и се затваряли обидени в хотелските си стаи. Въпреки всичко те някак успели да загладят пукнатините помежду си. И на финала на снимките били в сравнително добри отношения.

Владо Карамазов и Теодора Духовникова жестоко скарани сн. Фейсбук

Владо Карамазов и Теодора Духовникова жестоко скарани сн. Фейсбук

Но горчилката от скандалите им така и не била забравена напълно. Постепенно двамата започнали все повече да се отдалечават един от друг, докато се стигне до сегашното положение на отношенията им, в което общуват единствено по работа.

Карамазов не присъства на празненството за рождения ден на актрисата сн. Фейсбук

Карамазов не присъства на празненството за рождения ден на актрисата сн. Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар