Наследницата на Петър Стоянов се уреди на апетитен пост

Наследницата на Петър Стоянов се уреди на апетитен пост
5 (100%) 1 vote

Щерката на Петър Стоянов – Теофана Стоянова с бляскава кариера в Женева

Наследницата на бившия държавен глава Петър Стоянов се е уредила на престижна позиция. Преди около 10 месеца тя започна работа в голяма международна компания. Теофана Стоянова заема длъжността експерт  по финансовите въпроси. Годишното й възнаграждение възлиза на  100 000 евро.
Преди  да започне работа там, брюнетката работеше в швейцарската банка Ротшилд. Там тя се изявяваше като специалист по комуникациите. Позицията й предполагаше водене на преговори с милиардери от цял свят.

От 17 години наследницата на Петър Стоянов живее извън България. Посещенията й у нас се случват изключително рядко. За разлика от нея,  брат й избра да гради кариера в Пловдив.

Теофана не успява да се прибере дори за важни семейни събития. Скоро майка й Антония организира важно събитие. Щерка й се отчете единствено с букет цветя, който изпрати.

Теофана скоро ще навърши 30 години. Но все още не е семейна и се е съсредоточила единствено върху кариерата си.

Младата дама поддържа фигурата си с плуване и йога. От няколко месеца тя е последовател на движението на Петър Дънов, пише Хот арена, позовавайки се на Ретро. Колегите на младата дама изобщо не подозирали, че е дъщеря на бивш държавен глава, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар