Криско се стопи (Рапърът по-слаб от половинката си)

Гласувайте за статията

Криско се стопи от глад и недоспиване

През последната година Криско успя да шашне своите почитатели с нова визия. От последните му снимки личи, че е свалили близо 15 килограма и продължава да слабее. Преди време той изглеждаше много по-едър и имаше двойна гуша, ала този период остана зад гърба му и сега е хилав като вейка.

Зложелатели на рапъра подхвърлят, че не е зле от време на време да посещава и фитнес зала, защото бицепсите на жена му Цвети изглеждат по-големи от неговите. Криско обаче е доволен от постигнатите резултати и продължава да спазва хранителния режим, който го доведе дотук.

„Тежах над 80 килограма, сега съм 65!“, похвали се габровецът, пише „Уикенд“. И допълни, че от месеци води здравословен начин на живот, но не му остава време да спортува заради натовареното ежедневие. Талев проявил завидна воля и премахнал вискокалоричните манджи от менюто си. Половинката му Цветелина Петрова била най-доволна от промяната му и го насърчавала да продължава в същия дух.

Тя се грижела за него и всеки ден му приготвяла различни ястия, съобразявайки се с диетата му. „Криско вече е по-слаб от мен“, шегувала се чаровната брюнетка, която преди три месеца роди и все още се мъчи да постигне перфектната форма отпреди бременността.

Изпълнителят се ожалил, че трудно успява да съчетава кариерата и новата си роля на млад татко. Дъщеричката му, която носи нетрадиционното име Амая, се появи на бял свят в края на септември и донесе много щастие на родителите си, но оттогава рапърът нямал почивка.

Сън

Той се оплакал пред хора от обкръжението си, че през последните седмици спи по 3-4 часа в денонощието – не само заради работата си, но и заради бебето. Цвети поемала по-голямата част от грижите за Амая, ала недоспиването си казвало думата и при двамата родители.

Криско по-слаб от Цвети сн. Инстаграм

Криско по-слаб от Цвети сн. Инстаграм

В началото Криско трудно се справял с бащинството, но постепенно нагодил режима си към настоящия си начин на живот. С любимата му жена се спогаждали отлично, но напрежението покрай бебето не било малко. Габровецът споделил със свои приятели, че няколко пъти опитвал да сменя памперси, но съвсем „омазал положението“ и се отказал. „Тези неща са работа на майката!“, троснал се изпълнителят на „Шапка ти свалям“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар