Димитър Бербатов в ново амплоа

Димитър Бербатов в ново амплоа
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов се изявява в ново амплоа

Димитър Бербатов блести в ново амплоа. И ако мнозина се надяват, че той се кандидатира за шеф на БФС на следващия конгрес през юни, надеждите им ще бъдат попарени. По всичко личи, че Бербо няма амбиции да се изявява на ръководни позиции, а се е посветил изцяло на другото си голямо хоби.

Бившият футболист не крие, че след футбола, неговата най-голяма част е рисуването. Именно на другото си любимо занимание той е посветил свободното си време. Бербо вече се изявява като дизайнер на собствената си модна линия.

Дрехите от бранда му не са по джоба на средностатистическия българин. Макар и в лимитирана серия, тениските на Бербатов се предлагат на цена от 139 лв. Боксерките с името на бранда му на ластика струват 59 лева чифта, пише ПИК.

Почитателките на Бербатов са разочаровани от начина, по който представя колекцията си, особено бельото. За разлика от своя колега Роналдо, който позира в цял ръст и единствено по бельо, нашенецът е далеч по-дискретен. Той се снима с дънки и показва единствено ластика на боксерките.

Бербатов се оказа поредният футболист, който гради кариера в модата. По същия път преди него пое и Благой Георгиев, който пусна своя собствена линия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар