Джулиана Гани разкри пола на бебето (Много снимки от партито)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани и Илиян Найденов в трепетно очакване на първия си наследник

Джулиана Гани разкри пола на бебето. Заедно със своя годеник Илиян Найденов те направиха видео, в което споделиха с всички свои фенове дълго чаканата от тях новина. Припомняме ви, че Джули съобщи новината, че с Илиян ще стават родители преди няколко седмици в шоуто „Маскираният певец“. При отпадането си от предаването Гани сподели, че вече е в седми месец, но предпочете да запази пола на бъдещия си наследник в тайна.

Откакто съобщи, че очаква първата си рожба Джулиана често споделя с почитателите как протича бременността й. В официаланите си профили в социалните мрежи Джулка разкри, че спазва специален режим на хранене, който не вреди на бебето и дори тренира, въпреки че вече е девети месец от бременността. Бъдещата майка също така обича да се разхожда, а студеното време навън не й пречи да го прави.

Дълго време Джули и Илиян пазиха в тайна пола на бебето. Но ето че малко преди то да се появи на бял свят, те решиха да разкрият тази тайна. В специално видео, качено с техния канал в YouTube, Гани споделя, че и те с Илиян са нямали търпение да разберат пола на бъдещия си наследник и едва са дочакали 5-тия месец, когато това може да стане.

Във видеото пък Илиян посъветва всички бременни жени да се стараят да похапва здравословно през тези 9 месеца, за да могат да си набавят всички нужни витамини необходими за тях и бъдещите им наследници.

За да разкрият пола на бебето си, Джулиана и Илиян са направили специално парти с красива декорация. На него присъствали няколко близки приятели на бъдещите родители. От видеото се вижда, че бъдещият татко пука черен балон, на който пише: „Момче? Момиче?“.

Джулиана Гани и Илиян разкриха пола на бебето сн. Инстаграм

Джулиана Гани и Илиян разкриха пола на бебето сн. Инстаграм

И така става ясно, че Джули и нейният любим мъж очакват момче и то до броени дни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар