Саня Борисова забегна в Дубай

Саня Борисова забегна в Дубай
5 (100%) 1 vote

Саня Борисова ще прекара празниците в Дубай

След края на „Фермата“, Саня Борисова забегна в Дубай. Очарователната актриса бори самотата в компанията на сестра си Ирена, която притежава баровска къща в емирството. Последната живее там от 15 години, узна Клюки.бг.

Ирена заработва луди пари. Тя работи като унфлуенсър. Благодарение на модерната си професия красавицата успява да си позволи петзвезден живот. Тя се опита да помогне на сестра си да направи първите крачки в инфлуенсърството. Но това не е призванието на Саня и тя определено няма таланта на сестра си.

Бившата на Ники Илиев не успя да се реализира в тази област, въпреки че у нас конкуренцията далеч не е като тази в чужбина. Но Саня не успя да се наложи на фона на успешните БГ инфлуенсъри, които имат хиляди последователи и всеки ден рекламират нов продукт.

След раздялата с Ники Илиев, тя не се е показвала с друг мъж. Но за никого не е тайна, че блондинката дълго страдаше от развоя на събитията. Причината за раздялата й актьора така и не стана ясна. Според запознати, Саня Борисова не е била инициатора на развода. Двамата запазиха мълчание по въпроса и не стана ясно защо са се разделили.

Липсата на дете, се е оказала решаващ фактор за бъдещето на връзката им, коментират запознати.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар