Два бона хонорар за „Черешката на тортата“

Два бона хонорар за „Черешката на тортата“
2 (40%) 1 vote
Зрителите на шоуто „Черешката на тортата“ недоволстват, че гледат едни и същи участници

Участниците в кулинарното предаване по Нова тв „Черешката на тортата“ получават хонорар от 2000 лв, за да показват кулинарните си умения – пише в. „Уикенд“. Сумата обаче се виждала твърде скромна на голяма част от родните випове, тъй като на практика имат цяла седмица заетост и те отказвали да готвят от малкия екран – отбелязва изданието.

Затова екипът бил принуден да кани все едни и същи популярни личности. Участниците сами преценявали каква част от сумата, която получавали като хонорар, да отделят за пазаруването на продукти за вечерята.

„Едни и същи персони въртят. Вече знаем кой музикант или артист какво може да готви, къде живее и какво обича да похапва“ – жалват се фенове на „Черешката на тортата“, на които им е писнало от честото гостуване на едни и същи домакини в предаването. Някои от редовните зрители пък се оплакват от менюто, което подбират популярните готвачи.

„Как да обясним на децата си защо едни хора се тъпчат до пръсване всяка вечер и ги дават по телевизията, а ние сме сложили на масата салата и някоя постна яхния? Как да им обясним какво е омар, октопод, как се пече див заек и какъв вкус има, как се чупят четири шоколада само за заливка на десерт, как се приготвят кралски скариди, млади петленца и яребици на фурна, каква е разликата между червен и черен хайвер, когато нашите маси са празни“ – гневят се в интернет редовни зрители.

Препълнената маса на „Черешката на тортата“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар