Антон Хекимян в опасна близост с колежка

Антон Хекимян в опасна близост с колежка
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян лъсна в опасна близост с колежка

Определено Антон Хекимян не може да се оплаче от липса на женско внимание. Особено на работното си място. Амбициозният телевизионер работи в истинско женско царство. В телевизията той е заобиколен само от красиви дами.  Това стана ясно на предколедното парти, което колегите му си спретнаха в известен нощен клуб.

Водещият лъсна в опасна близост с бившата съпруга на Ивайло Захариев – Миряна, която вече е негова колежка. Преди време пиарката стана част от екипа на бТВ.

От публикуваните от нея снимки, става ясно, че тя не страда от раздялата си с актьора. От няколко месеца тя работи в бТВ. Благодарение на комуникативността и любовта си към работата, тя бързо успя да се сприятели с колегите. Но най-близка е с Антон Хекимян. Това става ясно от общите им фотоси.

Първоначално никой не повярва, че Миряна и Ивайло се разделят. Двамата сключиха брак според църковните канони и успяха да се въздържат от интимности до първата брачна нощ.

Миряна не крие, че тя е изключително труден характер. Тя сподели преди време, че на Ивайло му било най-трудно да свикне с нейното мълчание. Но въпреки всичко, двамата са изгладили различията си, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар