Пореден обрат в живота на Ирена Милянкова

0

В живота на Ирена Милянкова настъпи пореден обрат

В навечерието на Коледа в живота на Ирена Милянкова настъпи пореден обрат. Бившата моделка от няколко дни се изявява в социалните мрежи със старата си фамилия. Впечатление прави, че тя вече не е Чолакова.

Отдавна се говори, че тя и съпругът й Николай имат сериозни проблеми като двойка. Той живее в Гърция, а тя е в България заедно с двете им общи деца и своите четирите свои от първия си брак с Росен Чолов-Чолата. Бившият й мъже же арестуван преди години за трафик на жени с цел проституция.

Въпреки усилените слуховете, че с любовта им е свършено, моделката и Николай така и не се разделиха официално и направиха всичко възможно да запазят семейното си щастие. В основата на желанието им да останат заедно са най-вече двете им деца, които са съвсем малки – на една и три годинки. Но очевидно многодетната моделка се е отказала от желанието си да се бори за своя брак. Фактът, че тя е сменила фамилията си в социалните мрежи, доказва, че бракът им вече е история, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Очевидно моделката иска всички да разберат това и да знаят, че тя вече е свободна.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.