Цеци Красимирова не почете паметта на Косьо Самоковеца

Цеци Красимирова не почете паметта на Косьо Самоковеца
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова е последната любовница на Косьо Самоковеца

39-годишната Цеци Красимирова, която преди няколко месеца стана законна съпруга на милионера Майкъл Струмейтис, за първи път не почете паметта на Косьо Самоковеца. Всяка година красавицата изпращаше цветя за годишнината от смъртта на мафиота, но тази година не го направи, узна HotArena.

Това споделят жители на родния град на Самоковеца, които тази година почета 16 години от смъртта му.

Заможната вдовица на мафиота – Ангелинка и синът му Косьо, които през по-голямата част от годината живеят в Лондон, са се прибрали в България специално за помена. На него е присъствал и братът на Самоковеца – Мартин, който от години успешно върти бизнес с хотели по морето и Боровец.

Всяка година Цеци е изпращала цветя до гробищата в Самоков. Но тази година е пропуснала. Всеизвестен факт е, че тя не е в добри отношения с вдовицата на мафиота, а синът е щастлив, че моделката най-после се омъжи и никой няма да  я свързва вече с баща му, пише Хот арена, позовавайки се на  „Телеграф”.

Бизнесът на Самоковеца е под ръководството на неговия брат. Справка в търговския регистър показва, че всички фирми са регистрирани на адреса на Мартин Димитров, който живее в Самоков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар