Филип Киркоров потъна в земи, продават една от къщите му на търг (Подробности)

Гласувайте за статията

Певецът дължи 3,3 млн. евро на банка, разпродават къща и имуществото му

Филип Киркоров е потънал в заеми до уши. Певецът ще се раздели с една от луксозните си къщи. Която ще бъде продадена на търг заради необслужвани заеми.

Филип Киркоров е грижовен баща
Снимка: Инстаграм

Само глобата на един от заемите, който не е погасен ще му коства близо 8 хиляди евро. Компанията на народния артист на руската федерация е осъдена за неплатени задължения към една от банките в Латвия.

Като общото задължение на Киркоров към кредитора се изчислява на защшеметяващата сума от 3,3 милиона евро заедно с глобата.

Освен, че ще остане без имота си Филип ще трябва да се раздели и с всичкото имущество в него. Адвокатите му искат да обжалват като изнасят подробности за ситуацията. Те признават, че заем наистина е взет, но след като банката фалирала Филип Бедросович спрял да го погасява. Защото сумите по кредита трябвало да се превеждат на трети лица тъй като сметките на финансовата институция били запорирани. А това крие опасности.

Голямата сума Киркоров изтегля от латвийската банка за да прави свое шоу. Един от адвокатите му е категоричен, че няма да допусне да продадат имота на търг и ще се бори до край с решението на съда. Което е в ущърб на довереника му, птредават от ХотАрена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар