Щерката на Петър Стоянов с шеметна кариера в Женева (Теофана със 100 бона заплата)

Гласувайте за статията

Теофана Стоянова печели по 100 бона като финансов експерт

Дъщерята на Петър Стоянов се уредила с престижна работа в международна компания преди десет месеца. Наследничката на екс президента е на отговорна позиция като финансов експерт и взимала 100 бона годишно.

Снимка: ХотАрена

Преди да се уреди на новата си работа Теофана бе на заплата в швейцарската банка Ротшийлд където се изявявала като специалист по комуникации и се срещаше с милиардери от целия свят.

Госпожица Стоянова от седемнадесет години е напуснала родината и се връща много рядко в България. Брат и пък избра да остане в Пловдив където живее и също гради кариера.

Теофана не се прибира дори за важни семейни събития. Скоро майка й Антонина бе организатор на такова, а дъщеря й я почете единствено с букет цветя.

Макар вече да наближава трийсетте за нея на първо място е кариерата. Младата дама няма семейство, а на родителите й остава само да си мечтаят за внук или внучка.

Говори се, че красивата наследничка на бившия държавен глава се е увлякла по движението на Петър Дънов. Ходела и на занимания по йога. А нейните колеги изобщо не подозирали, че е дъщеря на бивш български президент. Тя разчитала единствено на себе си и не парадирала с високия пост, който заемаше баща й преди години, предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар