Иван Костов закъса със здравето (Развод и финансови ревизии го съсипаха)

Снимка: Гугъл
0

Командирът със сериозни здравословни проблеми заради семейни драми и разследване от НАП

Иван Костов, който на 23 декември ще празнува 70-годишен юбилей бе застигнат от неприятни емоции преди празниците, които се задават. Никак не му било до веселби и почерпки.

Снимка: Гугъл

Рахатът на бившият премиер бил разклатен от семейни драми. Близки до фамилията разкриват, че по-малката му щерка се развела и с втория си съпруг. За когото се омъжи преди две години. Мина Костова зачеркнала завинаги половинката си и изтрила всичките им общи снимки в социалната мрежа.

Това е втори неуспешен брак за дъщерята на Командира. Тя заряза първия си мъж още през 2010 г след брак продължил 10 години. А вторият й се оказа доста по-кратък. Тя и вече бившият й живееха във Финландия до скоро.

За разлика от нея кака й Яна, която свърза живота си с италианец живее щастливо с него в бащиния си палат в Драгалевци и имат една дъщеричка.

Иван Костов прекарва по-голямата част от свободното си време зад високите порти на дома си. Но в последно време комфорта му нарушен от финансови неволи и проблеми със здравето. Покрай финансовите ревизии, които му спретнаха от НАП се разбрало, че били открити 400 бона с неизяснен произход и политикът е в очакване прокуратурата да го разследва.

От всичките тези тревоги и стрес Костов се поболял и получил срив на имунната си система. Разболял се от херпес зостер, от който му докарал проблеми с очите. За малко да се озове в болница, но бил оставен да се лекува вкъщи, а докторите го наблюдавали, предават от Ретро, цитирани от ХоАрена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.