Теди Велинова върна колата на доктор Енчев (Вижте как се опитва да го спечели отново)

Гласувайте за статията

Теди Велинова се опитва отново да си върне доктор Енчев

Гордата Теди Велинова е върнала тузарския джип „Мерцедес“ G класа на вече бившата си половинка д-р Ангел Енчев. Тя движи из София със скромен „Мини Купър“. Бившата моделка получи бялото бижу на четири колела за рождения си ден през май тази година, но е върнала автомобила на бащата на децата си.

Според мълвата в светските среди, Велинова е решила отново да спечели сърцето на богатия пластичен хирург и очевидно е решила да покаже, че не е била с него заради парите. Затова и му дала ключовете на мерцедеса на стойност над 200 бона.

„Ангел й остави огромна къща в квартал Симеоново. Той никога не би си поискал колата обратно. Тя умишлено му е върнала джипа, за да покаже, че може да се справи и без него. Това е тактиката й да си го върне“, коментират от обкръжението на някогашната моделка.

Скъп дар

В средата на май Теди Велинова бе изненадата със скъпия дар от съпруга си д-р Енчев за рождения си ден. Поводът бе 40-годишният юбилей на брюнетката. Велинова, която се подвизава като дизайнерка, веднага се похвали със супер мощното автомобилно бижу. Малко преди да получи поръчковия „Мерцедес“ G класа, Теди се прости със стария си автомобил, който бе откраднат на паркинг пред централно столично заведение.

И до днес тя се чуди как апашите са успели да го вдигнат буквално за секунди, при това пред очите й. Същевременно в светските среди плъзна мълвата, че именно кражбата е провокирала раздялата на семейството. До ушите на д-р Енчев достигнала мълвата, че апашът, задигнал возилото на жена му, май е имал по-специални срещи с нея преди това, пише „Уикенд“.

Припомняме, че Теди и д-р Енчев се разделиха след 8 години съвместно съжителство. Двамата се залюбиха през 2011-та година, а в началото на 2013-та година пластичният хирург предложи на любимата си брак в Рим. До сватба така и не се стигна, но въпреки това семейството бе смятано за едно от най-стабилните в светските среди. Велинова и Енчев имат две деца – син Филип и дъщеря София.

Теди Велинова върна джипа на доктор Енчев сн. hotarena.net

Теди Велинова върна джипа на доктор Енчев сн. hotarena.net

След раздялата Теди остана в семейната къща и се грижи за малчуганите, а лекарят се премести да живее в Пловдив, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар