Елизабет Втора сменя 7 рокли за Коледа (Вижте какво още разкри дизайнерката й)

Гласувайте за статията

Дизайнерката на Елизабет Втора говори откровено за тоалетите й

Елизабет Втора сменя 7 рокли за Коледа. В двореца във Великобритания се спазват определени традиции, които включват чай с кралицата, официална вечеря със строг дрескод и определен момент, в който се раздават и се отварят подаръците.

Всеки новодошъл член на кралското семейство трябва да свикне с тези традиции и обичаи и да се научи да ги спазва. Тази година обаче Меган Маркъл и принц Хари решиха да излязат извън протокола и да прекарат празниците в САЩ при майката на херцогинята. С тях е и синът им Арчи, а това ще означава първа Коледа, която херцозите на Съсекс ще прекарат извън двореца.

Те ще пропуснат много неща, които ще се случат във Великобритания. И едно от тях са тоалетите на кралица Елизабет Втора. Разбира се, тя е много заета по време на празничния период. А това изисква и смяната на различни дизайни, с които да се появява на многото събития, които организира.

За премяната на кралицата говори личният й дизайнер Анжела Кели, която издава книгата „The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and The Wardrobe“. Книгата е пусната на пазара през октомври тази година и съдържа снимки, които никога досега не са били показвани пред публика. Те включват кралица Елизабет Втора, нейните тоалети и бижута, както и лични разговори между Кели и Нейно Величество.

Анжела Кели работи за кралското семейство в продължение на 25 години. Тя винаги е помагала на кралицата да избира уникални тоалети за светски събития. Затова Анжела е много добре запозната с избора на Нейно Величество и колко често трябва тя да се преоблича.

Избор

„Може да се наложат няколко премени за деня – варират между 3 и 7“, пише Кели. Анжела добавя, че изборът на тоалет изобщо не е лесен. „Поставям няколко рисунки пред кралицата с дизайни за вечерни рокли, от които тя трябва да си избере най-подходящата. Понякога й се налага да избира и рокля за коктейлното парти след вечерята“.

Елизабет Втора сменя 7 рокли за Коледа сн. Уикимедия

Елизабет Втора сменя 7 рокли за Коледа сн. Уикимедия

Една от най-важните задачи на Кели е да се увери, че кралицата е единствената с такъв тоалет в стаята. „Щом Нейно Величество си избере рокля за вечерята, трябва да бъде сложена бележка, на която пише точно с какво ще е облечена кралицата. Така, нейните помощнички няма да изглеждат по-добре от нея“, пише дизайнерката, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар