Антония Петрова и Жени Калканджиева аут от „Папараци“ (Какво се случи с новата им рубрика?)

Антония Петрова и Жени Калканджиева аут от "Папараци" сн. Инстаграм
0

Антония Петрова и Жени Калканджиева вече месец не са се появявали в „Папараци“

Антония Петрова и Жени Калканджиева аут от „Папараци“. Рубриката на двете не се появява на екран вече месец. В началото на новия телевизионен сезон през есента Петрова и Калканджиева станаха ководещи в „Папараци“. Те разискваха различни женски и светски драми в студиото на единствения телевизионен таблоид в България заедно с репортерката Бети Методиева.

„Скъпи приятели, имам честта и удоволствието да ви споделя, че аз, Жени Калканджиева и Бети Методиева, официално ставаме част от екипа на култовото, лайфстайл предаване „Папараци“! Изключително се вълнувам от новия телевизионен сезон и професионалните емоции, които ни предстоят! Гледайте първото ни предаване тази неделя вечер! Ще бъде горещоооо….“, написа преди няколко месеца Антония, за съобщи на своите фенове, че става част от „Папараци“.

Но ето че, сега в ефира виждаме само репортерката Бети Методиева, а Петрова и Калканджиева са аут от шоуто, пише hotnews.bg. Това не е първи злощастен опит на Антония Батинкова в ефира. Преди години тя бе водеща на предаване по Канал 3. То се задържа също само няколко месеца.

Последната поява на Петрова, Калканджиева и Методиева заедно с „Папараци“ съвпадна със скандала между Калканджиева и Миглена Каканашева-Мегз по време на седмицата на модата.

Тогава „Мис България“ напомни на висок глас на дизайнерката, че е осъдена условно заради застрахователна измама и я обвини в двуличие, докато тя от сцената призоваваше за благотворителност. В „Папараци“ Калканджиева обясни защо е вдигнала скандала, а Мегз веднага се ожали, че е била цензурирана от предаването и нейната дума не се е чула както трябва. Дали пък Мегз все пак не взе главата на Жени Калканджиева като водеща?

Антония Петрова и Жени Калканджиева аут от "Папараци" сн. Инстаграм
Антония Петрова и Жени Калканджиева аут от „Папараци“ сн. Инстаграм

Когато рубриката започна да се излъчва, Антония често споделяше кадри от предаването със своите фенове в социалната мрежа Инстаграм. Г-жа Батинкова обаче отдавна не го е правила. А това е още едно доказателство, че рубриката е спряна. По какви причини обаче, засега остава тайна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.