Внукът на Георги Първанов му одра кожата (Вижте колко прилича на дядо си – Снимка)

0

Най-малкият внук на президента негово същинско копие

Ивайло, синът на Георги Първанов заедно с жена си Роси и тяхното дете позират за коледна фотосесия.

Напоследък тази фотографска услуга става много популярна сред младите семейства, които прибягват до нея за да запаметят празниците си на снимки. Цената не е много голяма и варира в рамките на 200,300 лева в зависимост от това колко ще е броя на кадрите и какви декори са сменили по време на сесията.

От снимките на младите Първанови се вижда, че наследника им удивително прилича на дядо си. Малчуганът е с буйни къдрави коси, а очите му а кристално сини. Каквито са и тези на баща му, който ги е наследил от известния политик.

Снимка: Хотарена

На фотосите е и майката на хлапето Роси. Която е в перфектна форма и по нищо не личи, че преди месеци е раждала.

Това е първата Коледа на младото семейство, която ще посрещнат с малкия си син. А край трапезата на Георги Първанов, на която ще събере рода си ще е много весело защото ще се чува шумна детска глъч от цялата му рота внуци.

По-големият син Владимир отдавна е татко на две деца. Първородният внук на бившия президент се роди през 2011 г и носи неговото име. През лятото на 2015 година проплака и внучката Виктория.

И макар да са баба и дядо отдавна Зорка и Георги Първанови когато се родило третото им внуче го посрещнали така, сякаш за първи път им се случва голямото щастие. Бебето и снаха, която уважават много  отрупали със скъпи  армагани, предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.