Кейт и Уилям с децата на коледния обяд на Елизабет II (Кои уважиха кралицата – Снимки)

Гласувайте за статията

Херцозите на Кеймбридж заедно с децата бяха на тържествения обяд при кралицата

Кейт  и Уилям заедно с трите си деца бяха първите, които пристигнаха на традиционния коледен обяд, който Елизабет II преди да се оттегли в Сандрингам.

Тържеството се провежда в затворен формат, но папараците все пак знаят как да снимат членовете на кралското семейство на влизане в Бъкингам. Така Кейт Мидълтън попадна на в обективите на репортерите първа.

Снимка: Инстаграм

Чаровният принц Луи

С Уилям пристигнаха за празника с различни автомобили. Кейт караше кола, в която бе заедно с четиригодишната Шарлот, едногодишния Луи и бодигард. Херцогът пък пристигна с друга кола, в която бе с най-големия си син Джордж.

Снимка: Инстаграм

Ако може да съдим по папарашките кадри Кейт бе избрала тоалет в червени, черни  и зелени цветове.

Снимка: Инстаграм

Към херцозите после се присъединиха и останалите членове на кралското семейство. Обективите на папараците засякоха принцеса Беатрис, съпругата на принц Чарлз Камила, Майк и Зара Тиндал, графиня Софи и много други.

Принцеса Беатрис

Камила

Майк и Зара Тиндал

По-,малкият син на кралицата принц Андрю също се появи на тържествения обяд. Неговото име се обсъжда в пресата във връзка с грандиозния секс скандал през последните няколко месеца, предават от spletnik.ru.

Принц Андрю

Нека припомним, че след тържеството кралицата ще се оттегли в имението Норфолк Сандрингам. Където ще празнува Коледа с децата си, внуците и правнуците. На празничната трапеза ще има омари, печена пуйка и коледен пудинг за десерт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кейт и Уилям с децата на коледния обяд на Елизабет II (Кои уважиха кралицата – Снимки)”

  1. Мда...

    Дек. 19. 2019

    …Докато в България на Коледа,доста хора, на почтенна възраст и не само, ще си легнат гладни! Щото – тя, Английската кралица ни притежава! Нас, имотите ни,децата ни и животът ни !
    Просто ,защото тя купи /продадоха и / суверенитета на българите и България ! И ,тя решава ,дали да има българи и България ! Видно е ,че решението и е,да бъдем изтрити от лицето на Земята, и като Народ, и като държава! Та, такива ми ти работи, Какво тук значи, някакъв си Народ и някаква си държавица – инсекти !

Добавете коментар