Деси Радева на нож с родителите на президента (Първата дама във война със свекърите)

Деси Радева на нож с родителите на президента (Първата дама във война със свекърите)
5 (100%) 1 vote

Родителите на Румен Радев не харесват избора му на съпруга, възрастните хора не искат за снаха президентшата

Деси Радева не успяла да се хареса на възрастните родители на президента. Първата дама не мелела брашно с тях, разказват съселяните от селото на държавния глава. Където живеят майка му и баща му и там е родната му къща.

Снимка: ХотАрена

Комшии на Станка и Георги Радеви издават, че кракът на Деси не е стъпвал в селото на съпруга й. Те се питат кога ще имат възможност да се запознаят с втората жена на Румен, да я посрещнат и да й стиснат ръката.

Госпожа Радева не се появила в родния край на президента дори когато течала предизборната му капания и не участвала в нито една от сбирките в селото преди три години. Нямало я да придружи мъжа си на празника на Славяново. Нито пък на църковния празник на тамошния храм, който бил миналия ноември.

Из селото се говори, че Деси Радева е във война с родителите на мъжа си.Които откровено не я харесват, нито пък я искат за снаха. Те стояли плътно зад сина си , но не одобрили избора му на втора жена. Най-вече били възмутени от факта, че се е развел с първата си половинка. От която има две големи деца.

По време на единственото си интервю, което са дали за медиите свекърът и свекървата говорят за сина си, за внуците си и за сестрата на Румен. Но не обелват й думичка за новата си снаха, предават от ХотАрена като цитират Ретро.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар